Trading Platform van Optie24

Trading Platform van Optie24

In tegenstelling tot de meeste binaire brokers die de voorkeur geven om te gaan met de stroom door het aannemen van SpotOption de handelssessie motor als de steunpilaar van hun trading platforms, Optie24 gebruikt TradoLogic de handelssessie motor als de basis van hun trading platform. Dit is de reden waarom handelaren enkele belangrijke verschillen met Optie24’s trading platform zal merken wanneer in vergelijking met anderen in de binaire industrie.

Het eerste dat opvalt is het verschil in de lay-out van het handelsplatform. Het andere ding dat is er anders aan Optie24’s trading platform is de extra functies, zoals de trading management systeem opgenomen in de trading platform. –

Unieke kenmerken van de Trading Platform

Zoals eerder vermeld, Optie24’s trading platform is anders dan de meeste andere platformen. Om te beginnen, is het mogelijk voor handelaren om een vak vóór het verstrijken van de trading platform te sluiten. Bovendien, handelaren hebben ook de mogelijkheid om hun handel uit te breiden naar de volgende verstrijken cyclus met de “Uitbreiden Now” -functie. Er is ook de “Autotrade” functie waarmee handelaren om de handel op basis van een lange termijn basis. Zo kan bijvoorbeeld een winnende trade automatisch worden heropend in dezelfde richting met het volledige bedrag aan winst van de handelaar verbinding.

Echter, de meest opvallende verschil is misschien wel de Algobit systeem opgenomen met Optie24’s trading platform. Het systeem scant automatisch de markten en helpt bij de handelaren van alle nieuwe trends die zich vormen in de markt te waarschuwen. Dit betekent dat handelaren zal nooit meer enige handelsmogelijkheden meer missen. Deze informatie hebben we van optie24ervaringen.nl.

Mobile Trading & Conclusie

Naast het bieden van hun handelaren met geavanceerde trading tools, Optie24 maakte het ook een punt om hun handelaren te steunen met mobiele trading vermogen. Dit betekent klanten Optie24 kunnen handelen vanuit praktisch ieder geval in de wereld. Het enige wat ze hoeft te doen is om de handel App downloaden op hun mobiele apparaten en ze zijn klaar om te gaan. De recente makeover bij Optie24 is als een verademing.

Maar wat is werkelijk indrukwekkend is het feit dat ze door al de moeite zijn gegaan naar de Algobit Trading Management Systeem op te nemen met hun trading platform. Met andere woorden, ze hebben iets goeds genomen en maakte het zelfs nog beter.