Is BDSwiss betrouwbaar?

Is BDSwiss betrouwbaar?

Veel mensen hebben zich afgevraagd of BDSwiss gerenommeerde is. De reden hiervoor ligt in het verleden. Vooral in de vroege dagen van binaire opties fraude beschuldigingen zijn gerezen. BDSwiss is rip of BDSwiss is fraude, slechts twee voorbeelden waren het waren opnieuw en opnieuw lezen. Ondertussen, deze beschuldigingen maar zijn gevonden om onwaar te zijn en een scam test negatief is.

Dat BDSwiss gerenommeerde is, bewijst bijvoorbeeld de verordening door de CySEC en BaFin. De CySEC is de kwestie-Cyprus Financial Services Authority (Cyprus Securities and Exchange Commission).

Daar wordt de makelaar toegelaten en heeft de licentie nummer 199/13. Door toezicht op de CySEC, de makelaar is onderwerp automatisch aan de EU om strikte richtlijnen. Bron voor dit artikel.

Deze bepalen, bijvoorbeeld, dat de middelen van de handelaren niet kan worden opgeslagen in de rekening van de makelaar. Dit heeft de volgende achtergrond: Als een makelaar faillissement zou moeten gaan, zou ook uit het geld dat de handelaar. Door het scheiden maar kan niet gebeuren. Daarnaast heeft de EU te zien – op het beleid dat Broker risico’s te laten zien. Op deze manier kunnen de handelaren te informeren over de gevaren die niet bestaan alleen in BDSwiss maar maken deel uit van de handel binaire opties. Lees meer over ‘Hoe weet ik dat een gerenommeerde makelaar? “.

De handel aanbod

De commerciële aanbod van BDSwiss is zeer divers en omvat een totaal van 171 onderliggende waarden. Deze onderliggende activa worden onderverdeeld in vier categorieën, te weten: aandelen, grondstoffen, valuta en indices.

Als u besluit om op te treden aandelen, heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om aandelen van Coca Cola, Apple, Microsoft of Gazprom voor de handel. Een andere zeer goede binaire opties makelaar anyoption. Lees de ervaring: binaireopties.biz/anyoption

Als u niet zeker weet welke bestanden te kiezen, dan kunt u meer informatie bekijken door te klikken op de naam van het bedrijf. Deze informatie betreft bijvoorbeeld, de zetel van de vennootschap en de activiteiten van de onderneming.
In de praktijk is echter niet alleen de aanvullende informatie over het bedrijf. Andere handige functies zijn onder meer de gegevens van de trading uren, het verstrijken regel en de Reuters code.

Door middel van de laatste, de zoektocht is zo vereenvoudigd en de trading uur mogelijk zijn planning van de handel. Zo kan de voorraad IBM verhandeld worden van maandag tot vrijdag 14:30-20:00, terwijl de aandelen van de onderneming Gazprom maandag kunnen worden verhandeld tot en met vrijdag 8:30-14:30.

De situatie is vergelijkbaar in de valutamarkt. Ook hier geïnteresseerd bent met een breed scala van verschillende valutaparen beschikbaar. Bijvoorbeeld, het valutapaar US dollar en de Zwitserse frank kunnen worden verhandeld of het valutapaar euro en de Amerikaanse dollar. In de valutamarkt om het even welke achtergrond informatie te vinden, Meer over dit onderwerp. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn kunt u eveneens de afloop regel, beurs en de Reuters code.

Trader grondstoffen handel willen drijven, hebben, onder andere, deze keuzes: zilver, suiker of lichte ruwe olie. Door te klikken op de grondstoffen krijgen ze meer informatie over de grondstoffen. Bovendien geeft informatie over de handelstijden van de grondstoffen.

BDSwiss animatie

De laatste categorie van de onderliggende waarden omvat verschillende indices. Het woord “indexen” de pluraliteit van de index en dus onder meer de Amerikaanse Nasdaq en Dow betekende indices. Helaas, de Dax is niet aanwezig. Nogmaals, aanvullende informatie krijgt u wanneer u klikt op de naam van een index, evenals het verstrijken regel de Reuters-code en de trading uur.

Let op: niet alle onderliggende levering door te klikken op de naam voor meer informatie. Ook informatie over de Reuters code of het verstrijken regel bijvoorbeeld niet weergegeven.

Naast de opening van de rekening

Hoe werkt BDSwiss?

Registratie bij BrokerUm beter inzicht in de BDSwiss Trading, het is de moeite waard de handel onderliggende een kijkje. De makelaar formulieren op haar website uit verschillende voorbeelden.

Dit voorbeeld toont de lange termijn commercieel:

Op deze foto ziet u het valutapaar EUR / USD. Kijk naar het rendement dat bereikt kan worden en je zult zien een grafiek die de de prijsactie. Het is belangrijk dat u in ieder geval deze informatie bij de hand. Hoe meer informatie je hebt, het geluid is uw beslissing. Zodat BDSwiss Trading duidelijk zullen worden, kijk rechts op de foto een kleine doos die zegt: “How are you”.

reuters

In dit vak het vak beschrijft binaire opties, de One Touch handel en de handel in paren in vier stappen. Opvallend zijn de potentiële opbrengsten die elk tot 85% in de drie vormen van handel. Het is zelfs mogelijk om% rendement verkrijgen tot 500e Dit kan door een zogenaamde “One Touch Option”. Echter, deze opties in verband met een hogere moeilijkheidsgraad – hetzelfde geldt voor de handel in 60 seconden (meer geavanceerde), want natuurlijk snelle winsten kunnen worden gemaakt, de tijdspanne maar natuurlijk is extreem laag. Handel in 60 seconden daarom alleen aanbevolen voor ervaren handelaren.

Opgegeven opbrengsten zijn hoog en kunnen een reden voor de populariteit van deze broker. Naast de opbrengsten, maar ook de BDSwiss kosten moeten worden besproken. Hoewel er geen kosten voor rekening, maar kosten maken als je een terugtrekking te vragen. Zij betalen 25 dollar voor een overschrijving en een cheque 10 USD verzendkosten.